Jdi na obsah Jdi na menu
 


Replikátoři

16. 12. 2007

 Obrazek

      

  • Replikátoři jsou mechanickou formou života. Jsou velice inteligentní, dokáží se sami učit a po několika zásazích se dokážou přizpůsobit jakékoliv energetické zbrani. Při pohybu vydávají charakteristický zvuk. Základní stavební jednotkou těchto tvorů je blok.

 

  • Každý blok je schopen vystavit ostatní bloky reaktivnímu modulovanému monopolární energetickému poli, což replikátorům dovoluje nabývat mnoha forem. Každý blok se sám o sobě snaží spojit s ostatními bloky. Každý jedinec je pak schopen individuálního rozhodování. Základním a společným cílem celého společenství replikátorů je vlastní reprodukce.

 

  • K reprodukci využívají replikátoři veškerých dostupných surovin. Jejich tekutina dokáže tavit i ty nejpevnější slitiny. Pokud replikátoři obsadí nějakou loď, začnou ji rozežírat a množit se dokud nehrozí rozpadnutí trupu lodi.

 

  • Replikátoři se dokáží přizpůsobit jakýmkoliv typům energetických zbraní. Pokud jsou však zasaženi palnou zbraní, bloky jsou natolik poškozeny že se již nedokáží znovu sestavit.

                             

 

Obrazek